سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی نرم افزار صحبت با هوش مصنوعی

در این مقاله قصد داریم یک نرم افزار صحبت با هوش مصنوعی به شما معرفی کنیم و کاربردهای آن را بررسی کنیم. اما قبل از هرچیز بیایید ببینیم که منظور از صحبت با هوش مصنوعی و نرم افزار مربوط به آن چیست.

منظور از نرم‌افزار صحبت با هوش مصنوعی همان چت بات است؟

بله منظور از نرم افزار هوش مصنوعی در حقیقت همان چت بات است که به کاربر این امکان را می‌دهد تا با یک عامل هوش مصنوعی به تعامل بپردازد. پ چت‌بات‌ها در حقیقت سرویس‌هایی هستند که به کمک هوش مصنوعی می‌توانند مستقل از عامل انسانی با کاربران چت کنند و به سوالات آن‌ها پاسخ دهند. تمام کسب و کارها می‌توانند در بسترهای قابل چت، که امروزه در بین کاربران بسیار محبوبیت پیدا کرده است، به کمک چت‌بات ها با مشتریان خود تعامل داشته باشند. البته کارکرد چت‌بات‌ها تنها برای پشتیبانی از کسب و کارها نیست بلکه می‌توانند جنبه‌های کاربردی متفاوتی اعم از سرگرمی تا عملکردی داشته باشند.

در حقیقت به طور کلی دو نوع چت بات وجود دارد که می توانند مکالمات انسانی را شبیه سازی کنند و به تعامل با کاربران بپردازد. این دو نوع چت بات عبارتند از:

چت بات های مبتنی بر داده های از پیش تعیین شده:

این نوع چت بات ها دارای چهارچوب کارکردی به خصوصی هستند. به این معنی که آن ها تنها می توانند به دستورات و سوال های خاصی پاسخ بدهند و از یک اسکریپت و جریان از پیش تعریف شده پیروی می کنند. آنها فقط به همان اندازه هوشمند هستند که شما آن‌ها را می سازید. نکته مورد توجه در این چت بات‌ها آن است که فقط می توانید از آن ها سوال های مشخصی بپرسید. چت بات‌های مبتنی بر اسکریپت اغلب به عنوان دستیار خرید یا برای کارهای ساده مانند پیش بینی وضعیت هوا در خدمات به مشتریان استفاده می شود.

کاربردهای اپراتور مجازی هوشمند

چت بات های مبتنی بر هوش مصنوعی:

این نوع از چت بات ها توانایی استفاده از هوش مصنوعی را دارند و با استفاده از یادگیری ماشین به جواب پرسش‌ها و یا صحبت‌هایی که با آن‌ها می‌شود می‌رسند. به این معنی که نیازی نیست سوال‌های کاربران مشخص و ساده باشد، چت بات‌های هوشمند قادر هستند سوال را تجزیه و تحلیل کنند و پس از درک آن پاسخ مناسب را ارائه دهد. نکته مثبت این چت بات ها یادگیری بیشتر با گذشت زمان است. این چت بات‌ها می توانند بر اساس تاریخچه جستجوی و یا لایک‌ها و دیس لایک‌های کاربر در صفحات اجتماعی و… به سلیقه و علایق آن‌ها پی ببرد.

پر واضح است که منظور ما از صحبت با هوش مصنوعی نیز چت بات نوع دوم می‌باشد. این چت بات‌های هوشمند توانایی ایجاد مکالمه و برقراری دیالوگ را دارد.

کاربردهای چت بات چیست؟

چت بات‌های هوشمند علاوه بر توانایی ایجاد مکالمه با کاربر، کاربردهای متفاوت دیگری را هم بر روی وب‌سایت،پیام رسان‌ها و… دارند که همه به نوعی از همان توانایی برقراری مکالمه سرچشمه می‌گیرد. در ادامه به بررسی برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

دسترسی

با استفاده از چت بات هوشمند بر روی وبسایت کاربر می‌تواند به راحتی و در هر زمانی و در هر مکانی که هستند از طریق گوشی و یا لپ‌تاپ و… به آن مراجعه کند و از خدماتش بهره‌مند شود.

فعالیت 24 ساعته

چت بات‌های هوشمند می‌توانند در هر ساعتی از شبانه روز و در هر هفت روز هفته بر روی سایت و یا یک پیام‌رسان فعالیت داشته باشند و به پرسش‌های کاربران پاسخ دهند. چت بات‌های هوش مصنوعی نیازی به استراحت ندارند و می‌توانند به صورت 24 ساعته کار کنند و به فعالیت و خدمات رسانی و تعامل با کاربران بپردازند و به سوالات آن‌ها پاسخ دهند.

ارائه اطلاعات مورد نیاز به کاربر

چت بات‌های هوشمند دارای هوش مصنوعی قادرند تا محتوای سوال‌هایی که دریافت می‌کنند را تشخیص دهند و آن‌ها را تجزیه و تحلیل کرده و نکات کلیدی موجود در صحبت را استخراج کرده و خواسته و منظور اصلی مشتری را درک کنند و پاسخ متناسب با آن را به مشتری ارائه دهند. تمامی این فرآیندها در کسری از ثانیه اتفاق می‌افتد و در زمان بسیار کمی مشتری به تمام آنچه که نیاز داشت، می‌رسد.

ارائه پیشنهادات شخصی سازی شده

یکی از کارهایی که چت بات‌های هوشمند می‌توانند انجام دهند ارائه خدمات و پیشنهادات شخصی سازی شده به کاربران است. یک چت بات با توجه به سابقه جست و جوی کاربر در سایت و یا تاریخچه خریدها و سوالاتی که او تا به حال پرسیده است، می‌تواند پیشنهاد خرید و یا خدمات شخصی سازی شده و متناسب با آن کاربر را به او ارائه دهد.